Adatvédelmi nyilatkozat

Az TNDR Service Kft. által kiadott jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást adjunk az adatok általunk történő gyűjtéséről, felhasználásáról. Az Adatvédelmi Nyilatkozat a tender-service.hu oldalon (továbbiakban: Oldal) gyűjtött személyes adatokra vonatkozik.

Személyes adat: személyes adatnak tekintendők az adott személyt azonosító adatok úgy mint vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, születési dátum. Személyes adatokat akkor kérünk Öntől, ha szeretné, hogy a TNDR Service Kft. rendszeres időközönként hírlevelet küldjön Önnek.

A személyes adatokat az alábbi célokra használhatjuk fel:

– konkrétan arra a célra, melyekkel kapcsolatban az adatközlésre sor kerül,

– érdeklődésre esetleg számot tartó szolgáltatásaink, programjaink és kínálatunk bemutatása e-mail-ben,

– az Ön igényeihez igazított ajánlatok küldése e-mail-ben,

– belső üzleti célokra, úgy, mint adatelemzések, auditok, szolgáltatásaink fejlesztése, promóciós kampányaink hatékonyságának értékelése.

Személyes adatát kiadhatjuk: a TNDR Service Kft-nek különböző szolgáltatások, különösen az alábbiakat honlap működtetés, adatelemzés, számítástechnikai szolgáltatás, e-mail továbbítás nyújtó külső szolgáltatóknak. A személyes adtok ezen harmadik felek részére történő kiadása, vagy a hozzáférés engedélyezése csak a nekünk, vagy a nevünkben nyújtott szolgáltatások céljára történhet. Valamint az általunk szükségesnek ítélt esetekben (a) a vonatkozó törvényi előírások szerint, beleértve a székhely szerinti országon kívüli törvényeket, (b) a jogi eljárások betartása érdekében, (c) az állami, kormányzati szervektől érkező megkeresések teljesítése céljából, beleértve ebbe a székhelyen kívüli országból érkező megkereséseket is, (d) általános üzleti feltételeink betartása érdekében, (f) saját és/vagy leányvállalataink és az Önök és mások jogainak, adatainak, biztonságának illetve tulajdonának védelme érdekében, és (g) az általunk esetlegesen elszenvedendő kár enyhítése és korlátozása érdekében.

Biztonság: A birtokunkban lévő személyes adatok védelmét megfelelő szervezeti, technikai és adminisztratív eszközökkel biztosítjuk. Sajnos, az interneten ill. más adattároló rendszereken folyó egyetlen adatátvitel sem tekinthető 100 %-ban biztonságosnak. Ha úgy érzi, hogy a velünk való kapcsolattartás már nem biztonságos, kérjük, azonnal értesítsen bennünket a problémáról az alábbi e-mail címen: info@tender-service.hu.

Választás: ha szeretné elkerülni, hogy a TNDR Service Kft-től marketing és/vagy promóciós ajánlatokat kapjon, ezt a hírlevél info@tender-service.hu címre küldött kéréssel érheti el.

Hozzáférés: amennyiben a korábban megadott személyes adatairól szeretne tájékoztatást kérni, illetve szeretné azokat felülvizsgálni, javítani vagy törölni, az alábbi info@tender-service.hu email címen léphet velünk kapcsolatba. Kérésében kérjük, világosan jelölje meg, mely adatot szeretné megváltoztatni, vagy törölni. Mindent megteszünk annak érdekében. hogy a lehető leghamarabb, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban válaszoljunk.

Megőrzés: személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg az Adatvédelmi Nyilatkozat által meghatározott célok elérése érdekében az szükséges, kivéve, ha a törvény hosszabb megőrzési időszakot tesz lehetővé, illetve enged meg.

Határon túli adattovábbítás: a személyes adatok minden olyan országban tárolhatók és feldolgozhatók, ahol tevékenységet folytatunk, és ha kapcsolatba lép velünk, illetve bármilyen személyes adatot közöl ezzel hozzájárul adatainak a saját országán kívüli országokba való továbbításához is, amelyek adatvédelmi szabályai eltérhetnek az Ön országának szabályaitól.

Adatvédelmi nyilatkozat frissítése: jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot időről-időre változhat. Kérjük, ellenőrizze a lap tetején az „Utolsó frissítés” adatot, hogy megtudja, mikor frissítettük utoljára az adatvédelmi nyilatkozatot. Az Adatvédelmi Nyilatkozat bármiféle változtatása akkor válik hatályossá, ha a módosított Adatvédelmi Nyilatkozatot az oldalon közzétesszük. Amennyiben ezen változások után lép velünk kapcsolatba, az a módosított adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti.

Lépjen velünk kapcsolatba: amennyiben az Adatvédelmi Nyilatkozattal kapcsolatban kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mail-ben az info@tender-service.hu címen, vagy küldjön levelet a 1023.Bp.Felhévízi utca 7/a fszt.5. címre.

 

Adatnyilvántartási szám: NAIH-1142997/2017